Vihdoin sain aikaiseksi hyllyn jo aikaisemmin kirjomalleni pyyheliinapeitolle. On se vaan kumma, miten koko keittiö on taas eri näköinen, kun hylly on paikoillaan. Samalla vaihtoivat muutamat keittiömööpelit paikkaa - ja tuskin tämäkään on lopullinen järjestys...

Hyllyn päällyslevy on balsaa, ja sivuosat ostotavaraa, poikkipuuna grillitikku. Maalasin valkoiseksi, paitsi kuvio-osat ja  hyllytason käsittelin Liberonin tammivahalla. Lisäksi tein rautalangasta kannattimiksi pienet lenkit.

Täytyy sanoa, että olen itse aikamoisen tyytyväinen
aikaansaannokseeni. :)

1041681.jpg

Pahoittelen kuvan kehnoa laatua.  Valoa oli liian vähän, ja patterit kamerasta "finito". Otan myöhemmin paremman  kuvan.

Tässä vielä keittiökuvaa. Sisustus muuttaa muotoaan aina sen mukaan, mitä uutta sinne tekee tai ostaa. Kattoon laitan jossakin vaiheessa parrut. Seinätkin näyttävät paikoin aika alastomilta.

1041651.jpg

1,4 kuukauden ikäinen jälkikasvumme löysi metsästä palasen koivun tuohta. Tästä aidosta ja hienosta materiaalista näpersin keittiöön pärekopan, jonka Rauhaniemen Siiri-kissa omi välittömästi itselleen pesäpaikaksi -

...katsokaa, vaikka... Ketäs tästä ohjeesta kiitetään? Aivan oikein: Mariaa!

1041689.jpg