Olen eilen illalla palannut Helsingin ja Espoon reissuilta, joten siinä syy, miksi en ole vielä ehtinyt paljastaa kaikelle kansalle Kurjenpolvesta tulleita paketteja. Avattu ne tietenkin on - tottahan maar - ja mukaan matkalle piti ottaa lauantain avattu paketti sekä pari avaamatonta.

Nyt on ollut aivan surkeat olosuhteet kuvauksien kanssa. En kertakaikkiaan saa kunnon otoksia. Ja taas näyttävät patterit olevan lopussa. Nämä ovat niin hienoja töitä, että haluan ottaa niistä uudet kuvat. Täytyy vain yrittää napsia niin monta otosta, että joku niistä olisi kelvollinen. Nyt vain on niin hirveä halu näyttää teille nämä aarteet; siksi hyväksyn tähän hätään epätarkat kuvat.

1.  PAKETTI
En ollut uskoa silmiäni! Paketista paljastui Esterille HUOPATOSSUT!!!! Juuri sellaiset, joita olin joskus aikaisemmin mekon esittelyn yhteydessä hänelle kaavaillut. Tuskailin vain, että mitenhän sitä neulahuovutusta tehdään... Virpi on nämä ihan itse tehnyt. Niissä on koristenauhat ja kaikki. Katsokaa, kuinka suloiset!

1104073.jpg

Voi, kuinka Ester olikaan onnellinen punaisista tossuistaan! Taloudellisena ihmisenä rouva Tiger on sitä mieltä, että kasvunvaraa täytyy aina olla. Niinpä näihinkin mahtuu paksut sukat sisään, joten varpaita ei palele kovallakaan pakkasella.

1104281.jpg
Ester tykkää erityisesti tossujen koristenauhasta, ja siksi hän yrittää kohottaa hameen helmaa, että koristeet pääsisivät parhaiten näkyviin.

Itse laitoin ensimmäiseen pakettiin pussillisen pieniä helmiä ja kullanvärisiä korunosia. Erilliskuvaa en hoksannut ottaa.

2. PAKETTI
Toisesta paketista tuli mitä kaunein pitsiliina. Voi hyvänen aika, kuinka taidokasta työtä tämäkin on! Niin henkäyksen ohutta lankaa, että liina levittäytyy pöydän pinnalle todella kauniisti, eikä "tökötä" mistään kulmasta. Rauhaniemessä ei ole pöytäliinoja vielä muualla, kuin keittiössä, joten tämä on oivallinen ja rakas lahja Tigereille. Liinalla on jo paikkansakin. Se tulee aikanaan kunniapaikalle salin kulmikkaalle pöydälle.
Kiitos Virpi!

1104285.jpg

Itse annoin adventtikranssin ja neljä itse valettua kynttilää.
1104304.jpg

3. PAKETTI
No voi hyvät ihmiset! Pienet, pikkuruiset pipot molemmille Rauhaniemen tyttösille, Esterille ja Annalle!!!! Virpi, miten kauniit ja suloiset! Miten sinä osaatkin tehdä jotain noin täydellistä.
Sinulla on "hyppysissäsi" taito tehdä toinen toistaan upeampia pienoismalleja!

Tässäkin on pipoista valitettavan epätarkka kuva, mutta en malta olla näyttämättä. Kun saan uudet patterit, otan kuvan tytöistä uudet myssyt päässä.

1104294.jpg

Itse tein heinistä jouluhimmelin
Kurjenpolveen.

1104308.jpg