Tässä tämä nyt on, ja voin suoralta kädeltä todeta, että susi tuli! Olen tätä vääntänyt päivätolkulla arvaten, ettei lopputulos tule olemaan kovin kummoinen, mutta kuitenkin haluan tämän laittaa tänne näytille ihan siitä syystä, että tämä työ vei niinkin paljon aikaa.

Puku sinänsä sopii väriltään ja malliltaan frouvalle ihan mukavasti, mutta ongelman syvin ydin on kankaan laatu, joka ei sovellu näin pienten vaatteiden ompeluun. Kangas on mitä ihaninta silkkisamettia. Se on luistavaa ja melko ohkaistakin, mutta nimenomaan puvun yläosaa ei meinannut millään saada asettumaan luontevasti. Olisi pitänyt pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja ommella sametista vain hame, ja valkoinen pitsipusero jostain kevyemmästä materiaalista. Nuken hiukset kärsivät siinä pyörityksessä niin, että korkkiruuvit tuppasi oikenemaan.

Otin puvusta monta kuvaa, joista tämä onnistui parhaiten. Mekko ei takaa kestä lähempää tarkastelua. Tämä tekele saa nyt kelvata siihen asti, kunnes ompeluinnostus taas iskee - nyt se on vähintääkin hakusessa... (Kameran kanssakaan ei oikein tänään sujunut; pahoittelen huonoa kuvan laatua).

Tarpeeksi kaukaa katsottuna mekko ei näytä yhtään hassummalta...

1239110186_img-d41d8cd98f00b204e9800998e