Posti toi iloisen yllätyksen pari päivää sitten. Tigerin perhe sai tänä vuonna ensimmäisen joulutervehdyksensä Nasulta. Kiitos, kiitos Nasu suloisesta, pikkuruisesta kortista!  Hyvää ja rauhallista joulua myös sinulle ja nukkekotisi asukkaille. Samoin Rauhaniemen väki toivottaa iloista joulun odotusta kaikille blogini lukijoille!

Tässä Anna ja Ester ihastelevat Nasulta tullutta korttia. Otin myös pari lähikuvaaa siitä. On se niin söpö, vai mitä sanotte!!

Sitten pieni puolustuspuhe:

Olen kuulemma saanut leikkimielisiä tukistuksia siitä, että edellisestä postauksesta on kulunut turhan pitkä aika (taisipa olla maaliskuussa). Onhan tämä tietysti imartelevaa korville! :) En minä kuitenkaan ihan laiskana ole ollut. Jotain miniä on kyllä valmistunut, mutta kuvia en ole aktiivisesti ottanut. Syy Rauhaniemen hiljaiseloon on se, että tämän kirjoittajalla on menossa ikonimaalausvaihe. Nämä molemmat harrastukseni ovat sellaisia, ettei niitä oikein rinnakkain aina voi viedä. Kumpikin vaatii pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja pitkää pinnaa :0) . Eli en minä Rauhaniemen rakentamista ja puuhastelua sen parissa ole lopettanut.

Laitan tähän vielä kuvan vuonna 2004 maalaamastani Tihvinän Jumalanäidin ikonista. Sen välityksellä toivotan teille kaikille hyvää itsenäisyyspäivää ja rauhallista joulunalusaikaa.