Tänään kolahti postiluukusta varsinainen jouluyllätys, jonka lähettäjäksi oli merkitty "Leipämäen Muori". Postileimana näytti olevan Helsinki. Sekosin täydellisesti ilosta, sillä omat nukkekotikontaktini ovat olleet viime kuukausina varsin vaatimattomia aikaa vievän ikonimaalausvaiheeni vuoksi. Siksipä pidän itsestään selvänä, että blogissanikin vallitsee varsin hiljainen vaihe. Aika-ajoin käyn uteliaisuuttani silmäilemässä eri sivustoilla, mitä kukanenkin on joulukalenterista saanut. Pistää ihan huokaisemaan, kun en itse ole ehtinyt joulukalenteriin mukaan pariin vuoteen.

Tämä saamani paketti sisälsi uskomattoman hienosti tehtyjä ruokia: oli kalaa useampaa sorttia, pari pihviä,  makkaraa, kahdenlaista kaakkua, ym. Kuva puhukoon puolestaan. Ruoat oli kääritty suloisen pehmoiseen mattoon, joka varmasti löytää paikkansa Rauhaniemessä. Kyseinen  "Leipämäen Muori" laittoi vielä hyvän joulun toivotukset allekirjoituksella "Raili".

Raili, olen yrittänyt jäljittää sinua, mutta huonolla tuloksella. "Leipämäen Muoria" ei löydy googlettamalla, ja Raili-nimisiä on eri listoilla useampia. Missä ja kuka Raili sinä siis olet? Kerro, sillä haluaisin niin mielelläni tietää. Olet tuonut minulle suuren jouluilon, ja ihanan yllätyksen kaiken tämän minihiljaiselon keskelle. En kuuna päivänä uskonut minua enää hirveästi monen muistavan. Haluaisin ilahduttaa sinua myös pienellä vastalahjalla, kunhan saan sen valmiiksi. Lämmin ja sydämellinen kiitos sinulle! Olet varsinainen jouluilon lähettiläs!

Tässä vielä tarkemmin...