Voi kauhistus! surprise Kävin tänään pitkästä aikaa tutkailemassa Rauhaniemen blogia - ja mitä näinkään! Iso määrä kuvistani oli kadonnut taivahan tuuliin. Vuodatuksella oli kuulemma ollut sähkökatkos, jonka vuoksi kuvia oli blogeista hävinnyt ikuisiksi ajoiksi. Jos olisin ollut viisas, olisin ottanut tästä varmuuskopion, mutta enpä sitten "ehtinyt"... Syyttää tässä saan siis itseäni (*huokaus*). Harmittaa ihan hirveästi.  En tiedä, viitsinkö alkaa kaivaa puuttuvia kuvia - maksaneeko tuo vaivan? 

Joillakin teistä on käytössä Blogger (osa entisiä Vuodatuksen käyttäjiä). Kuinka tuo "bloggeri" on toiminut? Oletteko olleet tyytyväisiä? Siinä ilmeisesti kuvat täytyy linkittää jonnekin muualle, kuin itse blogin kuva-arkistoon. Muistan ainakin Kurjenpolven Virpin, joka siirsi bloginsa Vuodatuksesta Bloggeriin. Virpi hoi, jos luet tätä, niin kerropa, oletko ollut siirtoon tyytyväinen. Onko se hankala/helppo verrattuna Vuodatukseen? Kurjenpolvi-blogin  ulkoasu ainakin on sellainen, jota minäkin voisin kokeilla ( siis tuo yläkuva, jossa on monta pientä kuvaa).

Rauhaniemessä olen sen verran näprännyt, että jotain voin sanoa tehneeni. Ei kuitenkaan vielä mitään sellaista, josta olisi tänne dokumentoitavaa. Kyllä se talo tuossa silmien edessä on muistuttamassa itsestään... Ja tänään muuten ostin Marian upean nukkekotikirjan. Siitä sitä saakin uutta intoa. Aivan IHANA kirja! Mukavaa loppukesää kaikille! Hyvin täällä voidaan. Laiskuus vain tuppaa vaivaamaan. :o)